Volkswagen ID.7 avduking i Berlin
Volkswagen ID.7 avduking i Berlin

Volkswagen ID.7 på snarvisitt

Direkte fra Kina til Norge

At Norge er i forkant når det gjelder elbiler er det ingen som tviler på. Nå får VW-importøren besøk av ID.7 som debuterte på Auto Shanghai forrige måned. Men besøket blir kortvarig, så du må kjenne din besøkelsestid om du vil se den.

Vi omtalte den som fremtidens Passat da ID.7 ble presentert på bilmessen i Shanghai – en stor og romslig familiebil med lang rekkevidde. Foreløpig kun vist som sedan, men en stasjonsvogn ligger også i kortene.

– Basert på interessen etter lanseringen av ID.7, ser vi at den kan bli en verdig arvtaker til Passat. Men vi har god tro på at den vil posisjonere seg godt også mot nye kunder og eksisterende elbilkunder, sier Thomas Meiner som er direktør for Volkswagen personbil Norge i Harald A. Møller AS.

Nå er ID.7 klar for en aldri så liten miniturne i Norge. I en uke skal Volkswagen-forhandlere vise frem en modellen i landets største byer.

I tillegg viser Volkswagen også frem nye ID.3, som er en ny, sporty og oppgradert utgave av den kompakte småbilen.

Norge på tvers

– ID.7 blir en viktig modell for oss når vi fra nyttår utelukkende skal selge fullelektriske nye personbiler fra Volkswagen i Norge. Den markerer hvor langt Volkswagen er kommet, i jubileumsåret vårt etter 75 år i det norske markedet. Vi er stolte av bredden i elbilporteføljen vår, ikke minst etter introduksjonen av ID.7, sier Meiner.

ID.7 blir den sjette elektriske modellen i ID.-familien til Volkswagen i Norge. Først ut var ID.3 i 2020, før familien er blitt utvidet med ID.4, ID.5, ID.Buzz og ID.Buzz Cargo.

Her kan du oppleve ID.7:

Møller Bil Oslo Vest

  • Lørdag 6. mai kl 09.00-18.00
  • Søndag 7. mai vil ID.7 stå utstilt på Aker brygge

Gumpens Auto Vest (Kristiansand)

  • Tirsdag 9. mai kl 08.30-18.00

Møller Bil Stavanger

  • Onsdag 10. mai kl 08.30-18.00

Møller Bil Nestun (Bergen)

  • Torsdag 11. mai kl 08.30-20.00

Autopia Trondheim (Trondheim Spektrum)

  • Lørdag 13.mai kl 10.00-18.00

Les mer om ID.7 i vår forhåndsomtale:

Powered by Labrador CMS