Trash med sjarm

Nå er vi på et område hvor jeg føler meg hjemme. Billige reklameklokker er omtrent like moro som å dumpe en diesel på leirbålet.

Publisert Sist oppdatert

Og like herlig vulgært.

Amerikanske RPM Watches hjelper oss langt på vei. RPM betyr selvfølgelig Revolutions per Minute og har ikke noe med revolusjoner å gjøre. Men heller ikke dragster-assosiasjonen er særlig fremtredende i utvalget av snodige ur.

Riktignok kan man få et Mag Wheel (med blått LED-lys!) ur, eller en Disc Brake klokke her, og det finnes sågar et sett med Route 66 tema, men ellers er det hele dødsolid, ned-på-jorda superAmericana her.

Noen Oldsmobile finner vi riktignok ikke, ei heller en Hummer (men Hummer har vært reddere for varemerket sitt enn Ferrari. Og det sier ikke så lite), men fremdeles er døde merker som både Pontiac og Saturn her, og ellers alt vi kjenner av amerikanske bilmerker.

Klokkene selv er også stort sett i aldeles utrolig dårlig smak, slik at det hele stemmer. Dette er så camp at man bare må gi seg over. Begeistret.

Men hva i all verden Honda gjør inne i dette utvalget, er vanskelig å forstå. Kanskje et uttrykk som er så super-camp at ikke jeg engang begriper det?

Powered by Labrador CMS