Lanseringer 2023

140 bilnyheter du kan glede deg til

Her er de viktigste bilnyhetene som skal presenteres i løpet av 2023. I oversikten finner du over 140 bilmodeller – de fleste med klikkbare lenker som leder til omtaler.

Publisert Sist oppdatert

Vi har i år valgt å presentere oversikten i et nytt format siden leveringssituasjonen i bransjen har vært uforutsigbar de siste årene.

Det er få som våger å forplikte seg til detaljerte planer for et helt år, noe som gjør det vanskelig å plotte nyhetene inn på en kalender.

Derfor oppgir vi et estimat for når bilen er ventet til Norge og oppdaterer siden, inkludert de aktive lenkene, hver gang vi får tilgang ny informasjon.

Det fins modeller vi har god grunn til å anta blir vist i løpet av året, men som mangler bekreftelse fra importør. Disse er tatt med i oversikten uten lanseringstidspunkt.

Vi oppdaterer lanseringssiden kontinuerlig. I datofeltet øverst kan du se når siste endring fant sted. Vær obs på at du må klikke "vis flere" for å se hele tabellen. Du kan også benytte søkefeltet for å lete opp et merke eller en modell.

Hold deg oppdatert med daglige nyhetsbrev – registrer deg gratis her!

Våre omtaler er basert på tidlige spionbilder, renderinger, konsepter fra bilutstillinger og offisiell informasjon fra produsentene.

Våre journalister er blant de første som prøvekjører bilene, og dette formidler vi gjennom førsteinntrykk.

Når modellene noen måneder senere kommer til Norge, tester vi flere av dem mer inngående, gjerne mot aktuelle konkurrenter. Testene publiseres først i bladet BilAutofil og noe senere på BilNorge.no.

Her finner du tester publisert på BilNorge.no

© Copyright BilNorge.no

Powered by Labrador CMS