Messeinntrykk fra utstillerne

På siste dag av bilutstillingen tok vi med oss kamera og notisblokk til hallene hvor alle de nye bilene sto utstilt. Her møtte vi stor entusiasme fra mange hold.

Publisert Sist oppdatert

Vi har tidligere konsentrert oss om nærområdet i våre intervjurunder, B-hallen med rekvisita og tilbehør. Søndag tok vi for oss nybil-hallene og slo av en prat med representanter for forhandlere og importører. Vi ba dem oppsummere messen og publikumsresponsen. De fleste synes nok sin egen stand var best - selv om de ikke fikk fremheve den når vi spurte - men noen kom også med positive kommentarer om konkurrentene.

Terje Ruud

Regionsjef Bertel O. Steen – Mercedes Benz

Veldig bra messe med godt besøk. Så mange at jeg har problemer med å ta vare på CLS’en til en drøy million. Noen unger har dessverre ikke folkeskikk, men det må vi bare takle. Renault/Volvo-standen er min knappe favoritt.

Ikke godt å si hva som kan forbedres, har ikke noe å klage på.

Fra venstre: Frode Langli og Svein Gunnar Henriksen

Nissan

En meget nyttig messe for oss som har så mye nytt å vise frem. Beste stands utenom vår egen er BMW og Renault. Veldig fornøyd med publikumsmengden.

Bente Rusten og Una Mongstad Solbakken

Harald A. Møller – Skoda

Vi er kjempefornøyde med den store trafikken og treffer mange interesserte kunder. Og så er folk veldig hyggelige da.

Fra venstre: Cathinka S. Mathiesen, Kaia Hellstrøm Henriksen, Tinna Gudmundsdottir og Julie Ba Flaaten

GM Norge – Opel

Vi er leid inn i anledning messen og synes dette er kjempeartig og utfordrende. Folk er veldig interesserte i bilene, både de nye Astra-modellene og konseptbilen Trixx.

Øystein Johansen

Markedssjef Citroën Norge

Det er en glimrende anledning for publikum til å se nye C4. De får den servert her nesten før enkelte forhandlere har rukket å se den. Besøket har vært bra, og hvis jeg skal fremheve en annen stand enn vår sier jeg Saab. De har gjort en god jobb.

Fra venstre: Tom Setsaas, Jan Petter Kokkim, Dag Brekken

Peugeot

Veldig stor interesse, spesielt for nye 1007 som har fått en god mottakelse av publikum. Alt har vært positivt med unntak av køene til Lillestrøm lørdag. Beste andre stand er BMW (men vår er aller best).

Tom Haarstad

Direktør Kia og Daihatsu

Meget fornøyd med utstillingen og besøket. Volvo og Renault har beste stand. Her er det ikke mye som kan forbedres til neste gang, men kanskje vi hos Berte O. Steen burde profilere merkene mer enn konsernet?

Henning Larsen

Kommunikasjonsdirektør Chrysler Jeep

Jeg er veldig godt fornøyd. Bertel O. Steen som konsern har fått markert seg med bra tyngde under felles paraply. På grunn av kostnadene burde vi kanskje vurdere om det er tilstrekkelig med messe hvert tredje år. BMW har en fin stand.

Fra venstre: Trond Skaune og Knut M. Andersen

Hyundai

Vi er godt fornøyde. Timingen for en bilmesse er perfekt med lav rente og et marked i vekst. Dessuten har vi nye modeller å by på akkurat nå. En tøff stand er Roaster Square.

Rune Hegstad

Direktør Suzuki

Bra utstilling, alt har fungert bedre enn for to år siden. Tekniske arrangører har tydeligvis lært leksa si. Beste stand er Bilforlaget (Jippy! red.anm.). Selv har vi gått for en enkel og oversiktlig stand, og vi har møtt mange lojale Suzuki-fans.

Fra venstre: Cathrine Molin Wang, Peter Gutierrez, Irene Ruud Sanne, Ingrid Trondstad

Volvo

Vi er meget fornøyde med messen. Alt har fungert perfekt, så her er det ikke mye å rette på til neste gang.

Frode Hebnes

Salgssjef Renault

Vi er veldig fornøyd med messa og har booket mange som skal prøvekjøre en Renault i løpet av de nærmeste ukene. Siden jeg ikke får si Volvo som beste stand, får jeg trekke frem catwalken til BMW.

Fra venstre: Nils Petter Gill og Kåre Foss

Subaru, MG og Rover

Veldig, veldig godt fornøyde. Vi kjørte vårt årlige ettermarkedsmøte på Hotell Arena i forbindelse med messa, noe som var populært hos forhandlerne. Vi har solgt Petter-effekter for 400.000 kroner. Skal vi klage på noe, er det at det er umulig å komme inn på standen tidlig nok på morgenen til å rekke å rengjøre bilene. BMW har en fin stand, og som nærmeste nabo har vi hatt et godt forhold med hensyn til lydnivå når de har kjørt sine show.

Frank Gjersøe

Daglig leder Røhne og Selmer Sandvika (Ford)

Kjempefornøyd. Selvsagt har vi hatt stor interesse for vår nye Focus, men også mer spesielle biler som Maverick og Fusion har fått større oppmerksomhet enn ventet. For ikke å si Th!nk til 99.000. Seminaret kunne etter min mening vært fordelt på flere dager, for det er vanskelig å sette av så mye tid på en dag. Rekvisita kunne med hell vært blandet med nye biler slik at det hadde blitt litt variasjon i hallene. Fineste standen er etter min mening Volvos.

Eva-Marie Elstner

Regionsjef Norge, Seat Nordic

Jag är Jättenögd! Glade folk, veldig viktig for Seat å være her etter at vi har endret representasjonen i Norge fra Møller til Seats datterselskap. Positiv respons på de nye modellene, både Toledo og Altea. Audi, VW, Skoda har fineste stands (hun er glad i familen red.anm.) sammen med Saab (men også svensk!)

Robert Larsen

Salgskonsulent Saab

Bra trafikk, alt fungerer bra. Har hatt masse kundekontakt, så jeg har ikke fått tid til å se noen andre stands.

Kai Andersen

Salgsleder Lexus

Veldig, veldig fornøyd med besøket og nye kontakter. Vi angrer absolutt ikke på at vi har deltatt. Et stort problem for oss er filten på gulvet som blir sittende fast under skoene og blir liggende igjen på gulvet i bilene, veldig vanskelig å få bort. BMW har en flott stand.

Espen Berg

Markedssjef Harald A. Møller - Volkswagen

Strålende fornøyd, vi har hatt meget godt utbytte av å være her. Lørdag måtte folk stå i kø 1-2 timer for å komme seg hit, og når de likevel smiler er det et godt tegn. Volvo og Renaults stands er fine og lyse.

Arnold Skoglund

Markedssjef Møller Romerike (Audi)

Vi har mange nye modeller å vise frem, derfor har dette vært en viktig messe for oss. Slitsomt med utstilling, men det er verd det. Konkurrenten BMW har også en fin stand.

Jan Inge Simonsen

Salgssjef Bilia (Land Rover)

Jeg er meget fornøyd med utstillingen og synes BMW har en fin stand. Men så har de nok også brukt mye penger.

Henrik Hagen

Adm. Dir. Jaguar Norge

Det er viktig for oss å vise frem de nye diesel-modellene til under 400.000 kroner. Folk har vanskelig for å skjønne at de kan få en Jaguar til denne prisen. Jeg har ikke vært rundt, og kan derfor ikke uttale meg om andre stands. Og selvsagt er jeg godt fornøyd med utstillingen.

Elin Morgan og Svein Staalstrøm

Alfa Romeo og Fiat

Messen har vært over all forventning og alt har fungert bra. Vi får mye å følge opp. Slitsomt, men det går som en lek når kundene er så hyggelige. Audis stand er meget bra.

Vegard Werner

Produktsjef Mitsubishi

Kjempefornøyd siden vi har så mange nye modeller å vise frem, ny Lancer, Grandis, Outlander og Colt siden forrige messe. Nå er det gøy å selge Mitsubishi. Subaru har en fin stand.

Kåre Filseth

Daglig leder Honda

Veldig godt fornøyd med besøket. Det er viktig at vi klarer å holde utstillinger på et nøkternt nivå, jeg synes enkelte bruker for mye penger. Jeg er ikke helt fornøyd med plasseringen, delvis under et tak, men vi har gjort det beste ut av situasjonen.

Nils Kristian Jonsgård

Teknisk sjef Daewoo

Jeg er fornøyd med utstillingen og besøket. For et lite merke som Daewoo er det viktig å være representert på en slik stor utstilling. Vi har fått mange leads som skal følges opp etter utstillingen.

Øyvind Kristiansen

Service inspektør SsangYong

Lørdag var vi ni personer til å betjene våre 6 biler, og vi hang ikke med. Det har vært et kjempetrykk hele tiden, og det er stor interesse for vår nye Stavic, både som person- og varebil. Vi har mye som skal følges opp. Jeg synes Saab har en fin stand.

Thomas Kleven

Salgskonsulent Porsche

Vi har hatt veldig bra besøk og har truffet flere potensielle kunder for et så spesielt merke som Porsche. Bra arrangement, Jaguar-standen er fin.

Eirik Hagen

Salgskonsulent Smart

Messen har vært over all forventning. En kommentar som har gått igjen er at det er på tide at Smart kommer til Norge. Vi har mange leads å følge opp.

Marina Bakkum

PR- og informasjonssjef Mazda

Jeg er veldig fornøyd men sliten, for jeg har vært her alle dager og timer. Kundene er positive og Mazda5 har vakt høy interesse. Dessverre kommer ikke denne før september 05, men vi har også fått en del aha-kommentarer på de andre modellene våre. Saab og Volvo har fine stands, og Audi er også bra.

Fra venstre: Knut, Gro, Christian og Camilla Augusta Hallan

Morgan

Vi er veldig fornøyde og har fått masse positive tilbakemeldinger fra besøkende på tross av trafikkork lørdag. God respons og flere seriøse henvendelser vi skal følge opp. Jaguar har en stilren stand, og vi er jo begeistret for engelske biler, da.

Fra venstre: Øystein Sponheim, Hebe-Cecilie Næss og Kjetil Myhre

BMW / Mini

Vi er fornøyde, men neste gang bør messen åpne for pressen tre timer før publikum slipper til slik at vi får informert dem i ro og mak. Vi har forberedt oss godt i år, de første skissene til standen var klare i mai, derfor har vi klart å holde kostnadene i sjakk på tross av en eksklusiv stand. Vi synes naboen vår, Subaru har vært flinke til å utnytte Solberg-efekten og Volvo og Jaguar har også bra stands.

Powered by Labrador CMS