Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan

Macan oppdateres

Macan er moden for en midtlivs oppdatering om den skal holde tritt med moderne konkurrenter.

Publisert Sist oppdatert

Siden lanseringen i 2013 har Macan fått nye konkurrenter. Jaguar har lansert sin F-Pace, Audi har en ny Q5 og Mercedes har lansert GLC i to karosseriformer. De kraftigste utgavene av disse kan gå Macan i næringen.

Her er den mye modellen under testing i kjølig klima, og prototypens maskering på støtfangerne og panser tyder på at det primært er de «myke» delene av bilen som skal endres. I tillegg får den den Porsches nye X-formede lykter.

Interiøret får også mindre kosmetiske endringer, men de viktigste endringene ligger skjult i teknikken der assistanse- og sikkerhetssystemer oppdateres til 2017-standard på nivå med de nyeste konkurrentene.

Det er ikke usannsynlig at Porsche lanserer en ladbar hybrid utgave av Macan, slik de har i Panamera og Cayenne.

Men for Porsche er det også viktig å opprettholde den sportslige imagen, og da trenger de nye toppmodeller for å slåss mot Mercedes-AMG GLC 63 som kan få rundt 500 hestekrefter. Selv med den nye Performance Package stopper Macan Turbo på 440.

Siden diesel fortsatt er mest populært i dette segmentet er det ikke utenkelig at Porsche flytter den nye dieselmotoren utviklet for Panamera over i en Macan Diesel S.

Powered by Labrador CMS