Klar med MX-5 tuning

Selv om ikke salget starter før til sommeren, er en britisk tuner allerede godt i gang med pynt og ekstra ytelser for neste generasjon MX-5.

Publisert Sist oppdatert

Britiske BBR er en spesialist på behandling av Mazdas populære roadster, og de lar ikke mulighetene gå fra seg nå som en ny modell er på trappene.

Selv om Mazda selv ikke har gått ut med detaljerte informasjoner om motor og ytelser, er det klart at MX-5 får en 2,0-liters Skyactiv motor under panseret. Hk-tallet er foreløpig ikke kjent, men det spekuleres i at den får rundt 160-165 hester.

Neil Mckay i BBR har ikke tid til å vente til sommeren, så han har gått til anskaffelse av en Mazda3 med 2,0-liters Skyactiv motor for å se hva han kan få ut av den.

- Vårt mål med nye MX-5 er å tilby samme effekt – 200 hester – som vi gjør i dagens NC-modell ved bruk av enkle «bolt-on» komponenter. Siden vil vi tilby enda høyere effekt ved å montere «pustehjelp» i bilen, sier Mckay.

Etter å ha studert en prototyp er han også godt i gang med å designe komponenter for å gi nye MX-5 et mer eksklusivt utseende. Et eksempel på hva han vil tilbys er den spesielle lakken bilen på bildet har.

Mckay lover å dele mer informasjon med oss utover våren.

Powered by Labrador CMS