Mercedes-Benz SL
Mercedes-Benz SL
Mercedes-Benz SL
Mercedes-Benz SL
Mercedes-Benz SL
Mercedes-Benz SL

Oppdatert SL på trappene

Mercedes er i ferd med å oppdatere sin sportslige roadster nå som den nærmer seg midtlivskrisen. Deretter er den klar for nye år i tjenesten.

Publisert Sist oppdatert

Mens SL fikk en lettere ansiktsløfting i fjor, er det mer dramatiske endringer som venter i denne omgangen. Om Mercedes får innfridd sine ønsker gjør dette nok inntrykk til å holde liv i modellen frem til ca 2013.

Skjult under kamuflasje har testbilen en helt ny front med nye støtfangere, luftinntak, grill og hovedlykter – de sistnevnte i samme gate som lyktene til den vakre firedørs coupéen, CLS. Siden også bakparten er godt innpakket tyder det på at en ”ny CLS også får oppdateringer på baklykter og støtfanger.

Ajourholdt

Under veis har Stuttgart sørget for å oppdatere SL med det nyeste på motorfronten, så her er det ingen grunn til å forvente radikale endringer.

Dermed vil tilbudet trolig fortsatt bestå av SL 350 med V6 på 272 hk, SL 500 med V8 på 388 hk samt toppmodellen, SL600 med 12er på 517 hk.

SL 55 AMG med 500 hk vil bli erstattet av den kraftigere SL 63 AMG med minst 525 hk. Er du enda mer kravstor kan du jo velge den 12-sylindrede SL 65 AMG med 612-hesters V12. Det burde holde.

Nye SL-modeller vil trolig bli presentert i Detroit i januar eller i Genève et par måneder senere.

Powered by Labrador CMS