Opel Meriva
Datamanipulasjon: Carparazzi©
Opel Meriva OPC
Datamanipulasjon: Carparazzi©
Opel Meriva
Foto: Carparazzi©
Opel Meriva
Foto: Carparazzi©
Opel Meriva
Foto: Carparazzi©
Opel Meriva
Foto: Carparazzi©
Opel Meriva
Foto: Carparazzi©

Ny Meriva tatt på kornet

Her er de første brukbare spionbilder av Opels neste Meriva. Den kompakte flerbruksbilen blir utvilsomt mye penere enn sin forgjenger.

Publisert Sist oppdatert

Det er over et år siden vi viste de første spionbilder av denne modellen, men da var den så godt pakket inn i kamuflasje at det var umulig å skimte særlig mye detaljer.

SE DE FØRSTE SPIONBILDENE

Så dukket den opp som konsept på fjorårets Genève-utstilling, og det ble klart for de fleste at dagens kasseformede Meriva snart var historie, og at den neste fikk et utseende som var langt mer tiltalende. Dessuten bød den på noen smarte løsninger med hensyn til dørene.

HER ER MERIVA CONSEPT I GENÈVE

Praktisk

Ikke la deg lure av dørhendlene bak. For selv om Opel-folket har gjort sitt beste for å skjule det, avslører bildene fra Carparazzi at også produksjonsmodellen får såkalte ”selvmordsdører”. Det betyr i klartekst at sidedørene bak er hengslet i bakkant for å lette adkomsten til baksetet, eller dersom du skal lempe inn større gjenstander.

HER ER ALLE NYHETEN FRA ÅRETS GENÈVE-UTSTILLING

Det skal ikke mye til for å gi bilen et mer spennende utseende enn dagens Meriva, men våre datamanipulerte illustrasjoner gir inntrykk av en ny modell som vil få vesentlig bredere appell.

NÅR KOMMER NYHETENE TIL NORGE? SJEKK VÅR ALLTID OPPDATERTE LANSERINGSKALENDER

Opel vil nok la seg friste til igjen å toppe serien med spenstig OPC-utgave slik vår illustrasjon viser, men de fleste kunder vil nok nøye med en nøysom diesel- eller bensinmotor.

Dette bør danne grunnlag for økt popularitet sammenlignet med dagens Meriva som i følge OFV ble registrert i et antall av 298 i hele 2008 mot 394 året før.

LES MER OM OPELS FREMTIDSPLANER

Powered by Labrador CMS