Norsk MG-distributør på plass

Det har lenge vært kjent at MG ønsker å starte salg av sin elbil i Norge. Nå har de inngått avtale med en velkjent norsk aktør.

Publisert Sist oppdatert

MG bekrefter at Norwegian Mobility Group, et selskap i Gill Gruppen, blir distribusjonspartneren som skal ta den nye helelektriske SUV-en MG ZS til Norge.

I Gill Gruppen inngår også importørene av Subaru og SsangYong, og merket var også importør av MG og Rover en periode på begynnelsen av 2000-tallet.

Kundene slipper å vente lenge: allerede fra januar 2020 vil de første bilene være tilgjengelige i Norge i fem farger og to utstyrsnivåer, Comfort og Luxury.

Les vår prøvekjøring av MG ZS EV her

Comfort-modellen prises fra 229.990 kroner mens Luxury med en mer komplett utstyrspakke starter på kr 249.990. Det gjør MG ZS EV til en av de rimeligere nye elbilene på det norske markedet – ikke minst blant SUV-ene.

I tråd med den innovative og digitalt orienterte holdningen til MG, får du tilgang til ZS EV gjennom en nettløsning og fysiske prøvekjøringssentre over hele landet, heter det i en pressemelding.

I de største byene og på Gardermoen vil det dessuten være fysiske Brand Stores der bilen står utstilt, med mulighet for å prøvekjøre og bestille. MG ZS-eiere vil få tilgang til flere service- og vedlikeholdssentre. Gill Gruppens største forhandler, Birger N. Haug, er allerede plukket ut som ett av prøvekjøringssentrene.

MG ZS har en batterikapasitet på 44,5 kWt som ifølge produsenten skal gi en rekkevidde på 263 kilometer etter WLTP-syklusen. På en hurtiglader fylles batteriene til 80 prosent i løpet av 40 minutter.

– Vi har alltid hatt et spesielt bånd til MG. Vi importerte merket fra år 2000, så vi er ganske stolte over å få legge til rette for returen deres til Norge neste år. Med helelektriske MG ZS har vi sannsynligvis den mest konkurransedyktige B-segment SUV-en på markedet. I våre MG-Brand Stores kan potensielle kjøpere se bilen på nært hold og bestille prøvekjøring, sier daglig leder i Norwegian Mobility Group Jan Kåre Holmedal.

Fra januar 2020 kan norske kunder reservere og bestille MG ZS EV. Du finner mer informasjon på MGs nettsider: https://mgmotor.eu/nn-NO

Powered by Labrador CMS