Mitsubishi Outlander Turbo og Colt CZT

Mitsubishi Outlander Turbo

Mitsubishi Outlander Turbo

Outlander får turbo

Vi fortalte forleden om nye Colt-modeller som bare venter på at Parisutstillingen skal åpne (om 2 måneder!) Men det er ikke de eneste Mitsubishi-nyhetene. Også Outlander er det gjort ting med.

Publisert Sist oppdatert

Det er først og fremst motorspesifikasjonene som er annerledes. Under panseret har man nemlig lagt en nedtrimmet utgave av Lancer EVO VII-motoren. I denne utgaven yter den 202 hestekrefter og 303 Nm. Dermed får denne bilen et null-til-hundre tid på 7,7 sekunder og en toppfart på ca. 220 km/t. Lavt tyngdepunkt kjennetegner jo denne bilen, bakakselen er av det mer avanserte slaget, store skivebremser og permanent firehjulsdrift burde sørge for at disse kreftene kan benyttes med et smil rundt munnen.

For at vi andre skal kunne misunne deg vil bilen din være utstyrt med et annet luftinntak på panseret, spesielle tåkelys og fargekodet støtfanger. Det sorte skinninteriøret blir også spesielt for denne modellen. Men også den ”normale Outlander vil få face lift i form av ny grill, ny bakspoiler, nye sideskjørt og en del andre detaljer som kan sladre om at her er det en 2005-modell ute på tur. De nye utgavene, også Turbo, skal presenteres i Norge ikke så lenge etter Paris.

Powered by Labrador CMS