Opel Zafira i salg før tiden

Opel starter salget av nye Zafira mer enn en måned før bilen lanseres. Og de starter ikke bare salget – det er kommet flere hundre biler til Norge så kunder vil få bilen levert før lansering 17. september.

Publisert Sist oppdatert

Opel-forhandlerne kan ikke huske sist de opplevde at en ny modell er i salg lenge før den lanseres. Men noe må ha skjedd i Opel Norge, for på bilkaia i Drammen er det lagret flere hundre nye Zafira. Og etter som man er utsolgt for den gamle modellen, starter salget av nye Zafira nå.

- Vi opprettholder lanseringsdag 17. september, men vi sender ut bilene til forhandlerne alt nå i august, sier adm. direktør Petter Smebye i Opel Norge.

- Og det handler ikke bare om demonstrasjonsbiler?

- Noen av bilene vil bli brukt av forhandlerne til demonstrasjon - men vi har også biler for kunder. Det er riktig at det er kommet noen hundre biler til Norge. Mange av dem er for kunder.

- Så bilene blir solgt "på bakrommet"?

- Si det gjerne slik. Vi registrerer at det er meget stor interesse for den nye Opel Zafira. Bilen er blitt meget godt mottatt både av media og av forhandlerne og det betyr også mye at Zafira er en modell som er meget ettertraktet som bruktbil. Alt dette kombinert - så skjønner man sikkert at vi har stor tro på den nye Zafira.

Opel er aggressive og forhandlerne roser det arbeidet som importøren gjør både med å skaffe de rette modellen til Norge og at de i økende grad blir tatt med på råd. En forhandler sier at tiden er forbi da "ledelsen i Opel snakket bare TIL oss - og ikke MED oss". Stadig flere funksjoner flyttes nå fra Opel Nordic i Sverige til Opel Norge. Det betyr tettere og enklere kontakt mellom forhandlere og importør.

Powered by Labrador CMS