2 ukers stillstand hos Th!nk

Har du lagt merke til noen oppsiktsvekkende økning av elbil-trafikken i kollektivfeltene etter at førstnevnte ble ønsket velkommen til sistnevnte i sommer? Ikke vi heller. Hvilket sannsynligvis har sammenheng med at det i år har blitt nyregistrert kun 18 Th!nk og 8 Kewet, til tross for det utvidete fremkommelighetstilbudet.

Publisert Sist oppdatert

Siden har det ikke skjedd stort å skrive om, bortsett fra det nevnte halvannet-dusin-nybilsalget. Etter at den tidligere svenske direktøren Ingemar Björholt i september gikk tilbake til sin tidligere arbeidsgiver Volvo i Göteborg, har Th!nk i hvert fall ikke vist interesse for å snakke med norsk bil-presse om framtid og framdrift. Til tross for at de i fjor kunngjorde at de skulle utprøve 20-30 forseriebiler av 2. generasjon City sist vår, og at den etter planen skal settes i produksjon neste år.

I mellomtiden har alle de ansatte hos bilprodusenten tatt to ukers juleferie fram til 5. januar. I denne perioden er all kunderelatert virksomhet opphørt, bortsett fra at sentralbordet henviser Th!nk-eiere til Th!nk Services mobiltelefonnummer dersom de havner i tekniske vanskeligheter.

Ikke vet vi om dette er et tegn på utlading eller om Th!nk tvert imot lader batteriene til en nylansering i 2004 – ha oss unnskyldt hvis vi feilkobler her, saken er helt enkelt at vi ikke har fått kontakt…

Powered by Labrador CMS