40 år med TESS håndbok

Mye er endret siden TESS i 1972 produserte sin første håndbok - som besto av 44 stensilerte sider, spiralrygg, stiv papp foran og bak. Og et svært beskjedent opplag.

Publisert Sist oppdatert


.
Årets TESS håndbok er større og mer omfattende enn noen gang. Den er på 2020 sider, bokinnbinding og trykkes i 8000 eksemplarer.

Det ble gjort en betydelig oppryddig og redigering i fjorårets utgave. I årets fyller nyhetene opp den plassen som ble ledig - og vel så det. I tillegg er det gjort en betydelig innsats for å bedre kvaliteten på illustrasjonene.

Helnorske TESS, som er landets største leverandør av slanger for alle formål, presenterer storparten av hovedsortimentet i håndboka for 2012.

Nyhetene er mange og omfatter først og fremst supplering og utvidelse av sortimentet innenfor eksisterende varegrupper.

I tillegg følger en rekke nye modeller av personlig verneutstyr, hansker og vernesko. På mange av produktene er det også kommet ny teknologi, som for eksempel blåtann-teknologi på øreklokker.

I flere av produktgruppene er prisene harmonisert og tilpasset en hard konkurransesituasjon. Det gjelder blant annet vernesko, verktøyvogner og sveisemaskiner, samt elektroder.

Powered by Labrador CMS