Alignment Systems selges

Polaris Private Equity kjøper Alignment Systems AB, den globale markedslederen innen reparasjon system for kollisjonsskader.

Publisert Sist oppdatert

Alignment Systems, som fra 2006 har vært eiet av det nordiske investeringsfondet FSN Capital, leverer komplette systemer for personbiler og nyttekjøretøy gjennom merkevarer som Car-O-Liner og Josam.

Selskapets kunder er bilreparasjonsverksteder og butikker i hele verden. De har over 55 000 systemer installert og omsatte i 2011 for drøyt 500 millioner SEK.

- Alignment Systems har utviklet seg fra å være et selskap med fokus på hardware til å være en leverandør av komplette løsninger for verksteder over hele verden, sier Erik Nelson i FSN, som nå selger selskapet til Polaris Private Equity.

- Under vår eiertid, og i nært samarbeid med ledelsen, har Alignment Systems posisjonert seg som en klar markedsleder innen reparasjonssystem for kollisjonsskader.

- Selskapet har en moderne, global og utvidbar plattform som er klar for fremtidig vekst, sier han.

Administrerende direktør i Alignment Systems, John Nordström, ser frem til å fortsette å utvikle selskapet:

- Jag og mine kolleger på Alignment Systems ser et stort potensial i selskapet og i Polaris har vi funnet en partner som deler vår entusiasme og visjon for fremtiden.

- Vi ser fram til å arbeide sammen med teamet fra Polaris, som med sin erfaring og finansielle resurser vil bidra til å nå våre mål, sier Nordström.

Alignment Systems startet virksomheten i 1935 og er i dag representert i mer enn 70 land. Selskapet har hovedkontor i Göteborg.

Polaris Private Equity er et private equity selskap små og mellomstore bedrifter i Danmark og Sverige. Fokuset er på investeringer i selskaper med god utviklingspotensial og 250-2000 millioner i omsetning.

Powered by Labrador CMS