Ny konsernsjef i DEFA Group

Bård Klungseth er ansatt som ny konsernsjef/CEO i DEFA Group.

Publisert Sist oppdatert

Bård Klungseth (47) kom fra stillingen som COO i Kongsberg Automotive, der han var ansatt i 17 år. Før dette jobbet han tre år for en leverandør til KA.

Han er sivilingeniør fra NTNU, og tar nå i tillegg en MBA ved BI.

Den nye konsernsjefen er bosatt i Tønsberg, er gift og har to barn på 17 og 20 år. Han tiltrådte sin nye stilling 1. august 2011.

- DEFA er en veldig spennende bedrift, og 2011 ble et bra år . Nå står vi foran mange spennende produktlanseringer på alle produktområder i 2012.

- I DEFA har vi sterkt fokus på produktutvikling og innovasjon, med solid støtte av en eier som virkelig gir oss alle muligheter til å satse, sier Bård Klungseth, som har stor tro på utviklingen videre:

- DEFA har en veldig solid plattform å stå på, og er markedsledende på bilvarme. Vi har også store forventninger og klare ambisjoner for vår videre utvikling både innen DEFA Power systems og DEFA Lighting.

- Vi ser dessuten et klart potensial på det vi kaller DEFA services, som bl.a. handler om oppvarming av hytta via mobiltelefonen – noe som også kan omfatte alarm, brann/røykvarslere og lignende i et totalkonsept.

- Vår målsetting er klar. Vi skal bevare posisjonen der vi er markedsleder, og ta større markedsandeler på våre øvrige forretningsområder, sier DEFAs nye konsernsjef.

DEFA-organisasjonen sysselsetter nå ca. 350 årsverk, med produksjon i Norge, Sverige og Kina.

Powered by Labrador CMS