Ny Würth-butikk i Oslo

Würth Norge åpner sin syvende butikk i Oslo-området, i den tidligere Philips-butikken på Ryen.

Publisert Sist oppdatert

Blant de 4.000 varene i den nye butikken finnes håndverktøy, luft- og elektroverktøy, festemidler eller andre forbruksartikler.

Forretningen vil i tillegg være sterke på arbeidstøy, synlighetsklær og vernesko, som er et nytt satsningsområde hos Würth.

Klærne kommer fra Würth-eide Synfiber, og de kan få presset på korrekt logo i butikken mens kunden venter.

Butikken på Ryen er godt synlig, har lett adkomst og har god parkering. Det er viktig for en butikk som tar sikte på å få relativt mye av sin omsetning fra industrien i bydelen.

I tillegg regner divisjonssjef Reidar Slåen med at det kommer en rekke kunder på vei ut og inn av Oslo i retning Østfold.

- Beliggenheten nær boligstrøk gjør også at butikken kan få salg til privatkunder som ønsker verktøy med profesjonell, sier han.

Butikken på Ryen er på 500 kvm og bemannes av butikkleder Runar Jensen og kundeveileder Karl Joachim Lyngstad. Begge er fra første dag faglig godt rustet som rådgivere for profesjonelle kunder.

Butikken på Ryen, og de seks andre Würth-butikkene i Oslo, har 17 medarbeidere. Disse støttes av 35 salgskonsulenter som arbeider mot bilbransjen og bygg- og metallvirksomheter.

Om Würth og butikkene
Würth er kjent som leverandør av blant annet festemateriell, håndverktøy, luft- og elektroverktøy, klær og verneutstyr og henvender seg i første rekke til profesjonelle kunder innen industri, bil- og karosseriverksteder samt håndverkere innen tre- og metallbearbeidelse.

Würth Norge har 25.000 kunder, og 300 selgere gjennomfører daglig cirka 1.500 kundebesøk. 36 butikker over hele landet dekker kundenes "straksbehov".

Totalt fører Würth Norge 15.000 varenummer, og butikkene lagerfører de 4-5.000 viktigste varene. Målet er at butikkene skal føre det meste av det en håndverker eller småbedrift trenger, bortsett fra trelast. Om varen skulle mangle i hyllene, kommer den som regel i posten neste dag.

Butikkene er også kompetansesenter for lokale håndverkere og tilbyr kurs på en rekke områder. Det gjelder også kurs i helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Om Würth-konsernet
Würth-konsernet ble etablert i 1945 og er i dag er verdensledende på området verktøy og festemidler. Konsernet har over 62.000 medarbeidere i 408 selskaper i 84 land. Omsetningen i 2010 var på 8,6 milliarder euro.

Varesortimentet omfatter over 100 000 produkter for bilbransje, håndverk og industri. Over 30.000 selgere har løpende kontakt med Würth-konsernets mer enn tre millioner kunder.

Würth Norge har over 500 medarbeidere og omsatte i 2010 for en milliard kroner, og fikk et resultat før skatt på 156 millioner.

Powered by Labrador CMS