Rodin & Co blir Varta-distributør

Rodin & Co AS har inngått avtale med Johnson Controls om distribusjon av Varta batterier på det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Til nå har Hellanor AS vært eneste distributør av Varta batterier i Norge. De skal fortsatt ha agenturet side om side med Rodin & Co.

Familieselskapet Rodin & Co AS omsetter i dag for rundt 200 millioner kroner. Selskapet baserer sin virksomhet på to områder: Autoutstyr på den ene siden, og Verkstedutstyr og Service på den andre, med rundt 100 millioner kroner i omsetning på hvert område.

- Vår kundeportefølje er i dag i stor grad relatert til bilvirksomhet og "godkjente" batterier til moderne biler vil i fremtiden bli et konkurransefortrinn, sier adm direktør Ivar Hagemoen i Rodin & Co AS.

- Varta er tungt inne på denne sektoren gjennom avtaler med bilfabrikantene.

Rodin & Co representerer kjente varemerker, hvor Hazet, Førch, Valeo, Osram og Thule er noen av dem.

I følge Hagemoen vil Varta, med sitt anerkjente varemerke og gode kvalitet, passe naturlig inn i selskapets portefølje og strategi.

- Vi ser potensial i at vår eksisterende kundeportefølje vil bli tilbudt et velrenommert batterimerke sammen med øvrige produkter fra oss, sier han.

- Gjennom vårt landsdekkende salgsapparat vil vi kunne tilby bra service til kundene, og målet er over tid å bli en betydelig aktør i det norske batterimarkedet.

Rodin & Co vil starte salget av Varta batterier fra og med 1. januar 2012.

Powered by Labrador CMS