Romnes ble Gaselle-vinner

Rekvista- og slitedelleverandøren Romnes Rogaland AS ble fylkesvinner i Dagens Næringslivs kåring av årets Gaselle-bedrifter.

Publisert Sist oppdatert

En "Gaselle" er en betegnelse innført av Dagens Næringsliv på norske bedrifter med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle bedrifter med omsetning over 1 million kroner, er det rundt 5 % som får denne betegnelsen hvert år. Dagens Næringsliv kårer også en vinner i hvert fylke. I Rogaland ble det for 2011 Romnes Rogaland AS. Avdelingsleder Rune Bjelland er storfornøyd med prisen. - Korte beslutningsveier gjør oss i stand til å yte god kundeservice, sier han. - Vi er stolte, og takker kundene våre for den tilliten de viser oss. Og prisen deler vi gjerne med Romnes hovedkontor i Skien, som leverer gode merkevarer og en fantastisk service.

Etablert i 2007, og omsatte i sitt første driftsår for 1,1 millioner kroner. Har siden oppstarten hatt en kraftig vekst og i 2010 var omsetningen på 28,8 millioner, med et resultat før skatt på 3,1 millioner. Eies 50 % av Romnes AS. De øvige aksjene er likt fordelt mellom Rune Gent Bjelland, Ole Walder Ausdal og Knut Roald Larsen.

Powered by Labrador CMS