Nissan GT-R50 by Italdesign
Nissan GT-R50 by Italdesign
Nissan GT-R50 by Italdesign
Nissan GT-R50 by Italdesign
Nissan GT-R50 by Italdesign

Nissan med italiensk touch

Nissan bekrefter nå at de skal bygge en spesialutgave av GT-R i samarbeid med Italdesign. Selvsagt med en stiv prislapp.

Publisert Sist oppdatert

Siden denne dukket opp da store deler av det norske folk avviklet ferie, er det hyggelig å kunne kjøre en reprise nå som julen nærmer seg.

Nissan har nemlig bekreftet at deres GT-R by Italdesign skal bygges i et begrenset opplag på 50 eksemplarer.

Eksteriøret er nærmest identisk med det prototypen som ble vist på Goodwood i juli hadde – bortsett fra fargen som nå er knallblå i stedet for mørk grå. Personlig syns jeg sommerens utgave var betydelig mer elegant enn denne som for meg blir litt glorete.

Men fortvil ikke – dersom du skulle vurdere å sikre deg ett av eksemplarene med en prislapp på 990.000 euro pluss avgifter, så kan du selv velge lakkfarge.

Du kan også velge farge på interiør og sette sammen din egen tilbehørspakke.

Bilen markerer ifølge Nissan to femtiårsjubileer – Italdesigns i 2018 og neste års jubileum for GT-R.

– Interessen fra Nissan-fans verden rundt, og fra potensielle kunder, har langt overskredet våre forventninger, sier Bob Laishley, direktør med ansvar for Nissans sportsbilprogram.

– Disse 50 eksemplarene blir rullende hyllester til Nissans ingeniørkunst og rike sportsbilarv i årevis fremover.

Dersom du er interessert i gå videre, så kan du sjekke www.GT-R50.nissan og kontakte Italdesign for å spekke opp ditt eget, unike eksemplar. Men du bør være rask, for biler som dette går unna som varmt hvetebrød.

Du finner video og lekre bilder i sommerens artikkel

Powered by Labrador CMS