Nordsløyfekjøring på Oslo Motor Show

Lyst til å kjøre den legendariske Nordsløyfa og ikke har tid eller råd til å dra til Nürburgring? Du har muligheten i hele dag – i simulator på Oslo Motor Show. Og kanskje får du mulighet til å kappkjøre med Petter Solberg?

Publisert Sist oppdatert

Interessen har vært enorm, vedgår Trond Hylle der han står og betrakter køen rundt kjøresimulatoren på standen til E30Meet på Oslo Motor Show.

Her kan du ut hele søndagen få prøve deg på Nordsløyfa på Nürburgring og konkurrere med andre som har kjørt den før deg. Og er du heldig så sitter Petter Solberg bak rattet og du får muligheten til å konkurrere med tiden hans.

På E30Meet-standen fylt opp med 16 BMW-modeller av ulike årganger, kan du også slå av en prat med prins Leopold av Bayern og sikre deg bilde og autograf av mannen med 35 års fartstid i motorsport.

Trond Hylle er en beskjeden fyr som gjennom E30Meet får det til å svinge rundt litt tilårskomne BMW-modeller. Etter mye jobbing fikk han BMW Classic til å hente fram Turbo, 1972-konseptet for senere ble til M1, og ta den til Oslo Motor Show.

Bilen har ikke vært ute av BMWs magasin på flere år, og er et av høydepunktene på Oslo Motor Show.

På lasset fra München fikk Hylle også med en BMW 507 serie II (1957). Dette ettertraktede samlerobjektet med 150 hk V8-motor er ett av 252 bygde eksemplarer, hvorav Elvis sikret seg en. Elvis-bilen er nå i BMWs eie.

507 står ikke hos E30meet, men på superbilstanden til Shell og BilNorge der Arne Fredlys Bugatti Chiron er det aller største fluepapiret. Der finner du også ett eksemplar av James Bond-bilen Aston Martin DB4 og en Mercedes 300 SL roadster. Alle tre – altså utenom Fredlys Bugatti, er skaffet til Oslo Motor Show av Trond Hylle.

Powered by Labrador CMS