Skoda Octavia Scout
Skoda Octavia Scout

Allroad light fra Skoda

Med Octavia Scout lanserer Skoda en firehjulstrekker med ekstra bakkeklaring og off-road detaljer. Den kan bli interessant for hyttefolket.

Publisert Sist oppdatert

Hyttebil

Nå må vente vi vente til Paris-utstillingen med å ta bilen nærmere i øyesyn, men med litt ekstra bakkeklaring kan dette være en praktisk bil for Ola Nordmann med hytte på fjellet. Den er 40 mm høyere enn en vanlig Octavia stasjonsvogn og 16mm høyere enn de andre 4x4 utgavene.

Et bagasjerom med en kapasitet på 580 liter bak de fem setene, eller 1620 liter med to i bilen, gjør den til en rommelig og behagelig familietransporter. Faktisk har den mye større lastekapasitet og kanskje like god framkommelighet som mange av de kompakte SUVene den konkurrerer med.

Fremdriften besørges av to velkjente 2,0-litere fra VW-konsernet, TDI-varianten på 140 hk med partikkelfilter og bensinmotoren med FSI-teknikk på 150 hk.

Staffasje
Som seg hør og bør har bilen fått et røffere utseende takket være spesialdetaljer i plast på støtfangere og langs sidene, noe som gjør den litt lenger og bredere enn en vanlig Octavia stasjonsvogn.

17-tommers hjul setter sammen med Scout-logoen og doble, polerte eksosrør prikken over i’en.

Octavia Scout debuterer i Paris om en drøy måned og kommer i salg fra tidlig 2007.

Powered by Labrador CMS