Suzuki Crosshiker

Suzuki X-Lander

Suzuki Hustler

Suzuki Hustler Coupe

Suzuki iV-4

Konseptstrøm fra Suzuki

Suzuki sier "Let’s create a brand new story" og viser hele fem nye konsepter på Tokyo-utstillingen.

Publisert Sist oppdatert

Den internasjonale bilutstillingen i Tokyo er åpen for publikum fra 23. november til 1. desember, men vi begynner allerede å få bra oversikt over hva som skal presenteres der.

Basert på slagordet «Small cars for a big future» viser Suzuki biltyper som er etterspurt i dag, biler som skal realiseres i nær fremtid og biler som ligger lengre frem i tid.

Suzuki er veldig store på såkalte kei-modeller, kompaktbiler med motorer på inntil 660 ccm som er meget populære i overbefolkede japanske megacities.

Crosshiker er en kompakt crossover som kombinerer frisk design med vektreduksjon og en høyeffektiv drivlinje for å skape en moderne småbil.

Den kompakte bilen veier bare 810 kg, og har en nyutviklet 1,0-liters tresylindret motor som gir en god balanse mellom ytelser og utslipp.

X-Lander er en 4WD hybrid med tydelig personlighet. Med denne tar man seg enkelt frem i trange bygater, samtidig som bilen trives godt på røffere underlag.

Bilen er basert på den populære Jimny-modellen. Den har en 1,3-liters motor koblet til en automatisk styrt manuell girkasse, samt en elmotor koblet til firehjulsdriften.

Hustler betegnes som en crossover som passer folk med en aktiv livsstil. Et SUV-aktig eksteriør er ifølge Suzuki kombinert med et rommelig, praktisk og komfortabelt interiør.

Hustler Coupé viser en bil med de samme egenskaper som Hustler i en annen innpakning. Ifølge Suzuki er det en bil med en «nydelig silhuett» - du får selv avgjøre om du er enig i det utsagnet.

iV-4 er femte og siste konsept som debuterer i Tokyo, men den har vi allerede omtalt utførlig i forbindelse med bilutstillingen i Frankfurt der den også sto.

LES: Ny Norges-bil fra Suzuki

Powered by Labrador CMS