Nye Passat Stasjonsvogn
Nye Passat Stasjonsvogn
Nye Passat Stasjonsvogn
Nye Passat Stasjonsvogn
Nye Passat Stasjonsvogn
Nye Passat Stasjonsvogn
Nye Passat Stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn: Info & Bilder

Forproduksjonen av den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn har startet, og her er de første offisielle bildene. Den vil være tilgjengelig i Norge fra september/oktober.

Publisert Sist oppdatert

8 motoralternativer, hvorav 5 bensin- (4 FSI-motorer) og 3 dieselmotorer står på programmet fra start. Bensinmotorene vil være på 102 hk, 115 hk, 150 hk og 200 hk. En 3.2 V6 FSI med 250 hk (med 4Motion-firehjulstrekk som standard) kommer noe senere. Dieselmotorene kommer med 105 hk, 140 hk og 170 hestekrefter.

Norgeslansering
- Passat stasjonsvogn vil være leveringsklar i Norge i månedsskiftet september/oktober, og vi vil antagelig selge 1800 Passat stasjonsvogn ut året, sier informasjonsdirektør Paul Hegna i Harald A. Møller til BilNorge.no.

Paul Hegna forteller videre at de regner med å selge 4500 Passat neste år og derav vil ca 70% være stasjonsvogn. Og det er naturlig nok ventet en høy andel diesel. Siden Passat sedan har fått en meget god mottakelse er det ventet at stasjonsvognen kan bli en ny bestselger.

Stasjonsvogna forventes å ha en tilleggspris i forhold til sedan på nivå med forgjengeren, som antagelig vil bety et sted mellom 15.000 - 20.000 kr.

Bil/BilNorge.no skal prøvekjøre bilen tidlig i august.

NB: Mener du å huske å ha sett et glimt av nye VW Passat stasjonsvogn her på BilNorge.no tidiligere - så har du rett, en trofast BilNorge.no-leser sendte oss et mobil-bilde allerede i mars av en test-modell på tur ved Harstad.

Powered by Labrador CMS