Porsche roof tent

Sportsbil med soverom

Porsche Tequipment lanserer nå et telt for montering på taket av de fleste modeller.

Publisert

Her får naturelskere et soverom som man enkelt tar med seg dit man vil. Teltet leveres i en hardcase og kan monteres i festeanordningen på taket til 911, Macan, Cayenne, Panamera og Taycan, både med og uten takrails.

Her får du et rom som gir utsikt til omgivelsene med to sidevinduer og takvindu. Sidevinduene kan åpnes for å slippe inn frisk luft, de er utstyrt med moskitonett og kan blendes når mørket senker seg.

Når teltet er sammenslått måler det 146 x 140 x 33 centimeter, og når du slår det opp får du et tomannstelt på 258 x 257 x 118 cm.

Installasjonen veier 56 kg, og dersom bilen er utstyrt med rails tåler det en vekt på 190 kg (140 kg uten takrails).

Gulvflaten er 210 x 130 centimeter, og består av en komfortabel polyfoam madrass. Veggene er utført i en pustende bomullsblanding, og med vannavvisende glidelåser og regnbeskyttelse over inngangspartiet holder det camperne tørre om det skulle komme en regnskur.

Teltet settes enkelt opp når du kommer til campingplassen. Først åpner man sikkerhetslåsene, så løfter man lokket lett og får hjelp av to gassdrevne støtdempere til resten. Fotdelen av teltet brettes så ut og stabiliseres av den integrerte teleskopstigen.

Nå gjenstår bare å rette opp teltet og stramme de fire stengene.

I Tyskland har teltet en prislapp på 4980 euro (inkludert 19 % moms).

Powered by Labrador CMS