SsangYong Rexton
SsangYong Rexton
SsangYong Rexton
SsangYong Rexton

Faceliftet Rexton

Sist jeg så etter var Rexton nr 20, cirka, på varebilstatistikken. Tempoet kommer ikke til å bli labrere når den faceliftede utgaven er på plass rett over sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Populær
Rexton har solgt i godt over 1000 eksemplarer siden den ble introdusert i 2002. Den mest populære av SsangYong-produktene med så god margin, som at den vel har solgt dobbelt så mange som alle de andre modellene til sammen.

På bilutstillingen i Madrid ble Rexton II introdusert, en forholdsvis faceliftet modell, der man imidlertid ikke har gjort noen seriøse inngrep i mekanikken.

Fremdeles er det valgmuligheter mellom for eksempel permanent firehjulsdrift eller elektronisk styrt kraftfordeling mellom for- og bak. Og fremdeles er både automat- og manuell-kassen femtrinns-utvekslet.

Mye Merce
Det er eksteriør og innvendig utstyr det har skjedd ting med. Såpass mye at de målene som ble oppgitt i Madrid er en del centimeter færre i lengderetningen enn på Romertall En. Profilene langs sidene er også endret noe, og grillen har fått et annet uttrykk. Men fremdeles er man såpass nær en Mercedes-grill man kan, uten å bli saksøkt.

Eller har de en avtale? SsangYong er fremdeles like ”Powered by Mercedes-Benz som tidligere, med MB M 104.981 E 32, eller 3,2 literen, som det sterkeste alternativet.

Powered by Labrador CMS