Mini Clubman: Clubman med AWD - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
89 bilder i galleri
Clubman med AWD
Mini lanserer nå firehjulsdrift som alternativ på Clubman. Dermed kan den bli aktuell for nye målgrupper.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Hittil har firehjulsdrift vært forbeholdt Countryman og Paceman, men med den nye UKL-plattformen som danner grunnlag for de nyeste Mini-modellene og enkelte BMW-modeller (X1 og 2-serie Active Tourer / Gran Tourer), er firehjulsdrift mulig.

Det er naturlig at Mini først innfører dette først på sin nyeste og største modell, Clubman, men det vil med stor sannsynlighet komme på flere modeller etter hvert.

Den norske BMW-organisasjonen er selvsagt fornøyd med de nye mulighetene som nå åpner seg:

- I Norge er firehjulsdrift veldig populært, og det er en glede at vi kan tilby firehjulsdrift som nyhet på helt nye Mini Clubman, sier kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, Kjetil Myhre.

Starter høyt
I første runde tilbys firehjulsdrift, eller ALL4 som det heter på Mini-språket, i kombinasjon med to motorer.

Mini Cooper S Clubman ALL4 har en 2,0-liters Twinpower Turbomotor med 192 hk og 6-trinns manuell girkasse som standard. For den som ønsker automat, kan bilen leveres med en 8-trinns automatgirkasse.

Mini Cooper D Clubman ALL4 har også en 2,0-liters Twinpower turbomotor på 4 sylindere, men da med diesel. Ytelsene i denne motoren er på 190 hk, også denne tilgjengelig med 8-trinns automat.

Mini Clubman vokste dramatisk i forbindelse med generasjonsskiftet og er nå faktisk større enn Countryman. Men som vi har fortalt tidligere kommer også Countryman i ny utgave om ikke lenge, og da vil også den ta steget opp i en høyre divisjon.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: