Chevrolet US Corvette: Toppløs muskelbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Toppløs muskelbil
Chevrolet har nylig lansert en ny generasjon Corvette ZR1. I Los Angeles står den ultimate sommerutgaven.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er bare et par uker siden vi skrev om Corvette ZR1 Coupé, men på LA Auto Show viser Chevrolet bilen også som cabriolet. Og når de hevder at dette er første toppløse ZR1 siden originalen i 1970, så får vi vel tro dem på det.

Begge versjonene kommer i salg samtidig, våren 2018. På hjemmemarkedet får ZR1 Coupé en salgspris på 119.995 dollar, mens den åpne skal koste $123.995.

All teknologi som ble introdusert i coupéen, er overført til cabrioleten. Eneste strukturelle forskjell på de to er at den åpne har et dedikert rom for kalesjen, og at innfestingen for setebeltene er flyttet.

Vektforskjellen mellom de to er bare 27 kg, det meste er relatert til mekanismen for taket som kan åpnes fjernstyrt, eller mens man cruiser i hastigheter på inntil 30 miles (48 km/t).

Takket være den solide strukturen er chassis likt tunet for både coupé og cabriolet, noe som betyr at ytelsene er tilsvarende for de to – inkludert en toppfart på over 320 km/t. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: