Land Rover : Eksklusiv og upraktisk - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Eksklusiv og upraktisk
Det er utrolig hva vi «trenger» av spesialutgaver. I Genève vises en eksklusiv Range Rover som skal bygges i et lite opplag. Jeg er sikker på at de går unna som varmt hvetebrød.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Dette er en bil vi fikk de første hint om allerede på Detroit-utstillingen i 2004 da Land Rover viste sin Range Stormer Concept

På LA Auto Show sist høst hintet designsjef Gerry McGovern at de var i ferd med å utvikle en coupé basert på Range Rover, og i dag slipper Land Rover et bilde av interiøret og forteller at bilen skal debutere den 6. mars på Genève-utstillingen.

Spesialutgaven skal hete Range Rover SV Coupé og skal være en hyllest til den originale Range Rover som også hadde to dører.

Special Vehicle Operations skal bygge bilen i et eksklusivt opplag på 999 eksemplarer. Og eksklusivt blir det tvers igjennom – noe som bildet av interiøret avslører.

Her er det «hanskeskinn» og utsøkt treverk hele veien. En midtkonsoll strekker seg hele veien slik at det blir to separate seter også bak.

Foreløpig ikke et ord om tekniske data, men basert på det eksklusive opplaget kan vi nok regne med at det blir en solid kraftpakke under panseret.

Jaguar Land Rover må være blant merkene med flest spesialmodeller, men jeg er sikker på at det begrensede opplaget av også denne modellen er sluttsolgt lenge før produksjonen starer. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: