Debuterte med pallplass - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Debuterte med pallplass
Dennis Hauger har kjørt sine første løp i det britiske Formel 4-mesterskapet i helgen. Det startet med pallplass.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

15-åringen fra Aurskog har vært blant de raskeste på innledende tester, men han var spent foran sine første løp i det britiske mesterskapet.

De gikk av stabelen på den såkalte Indy-banen ved Donington Park i helgen.

– Kvalifiseringen gikk bra, jeg holdt teten før de siste to rundene, men ble slått med noen små hundredeler og endte opp med tredje beste og nest beste tid, sier Dennis Hauger.

Den norske Red Bull Junior-føreren fikk dermed startspor tre i første løp og holdt denne posisjonen fra start til mål siden det nærmest er umulig å kjøre forbi på denne banen.

– I andre løp fikk jeg en snikpunktering etter å ha startet fra femte spor, men jeg kjempet likevel for å få med noen poeng og endte på syvendeplass, sier han.

I helgens tredje løp som ble kjørt søndag, hadde nordmannen andre startspor og hadde igjen siktet seg inn på pallen.

– Jeg lå på andreplass da Safety Car kom på banen, og da denne kjørte inn igjen prøvde jeg å ta teten siden det var min enste mulighet til å vinne løpet. Men jeg var nok litt for hissig på grøten, for under innbremsing låste jeg opp venstre forhjul, var litt utenfor banen og havnet bakover i feltet, sier Dennis som endte løpet på syvendeplass.

– Totalt sett er jeg brukbart fornøyd med den første løpshelgen for Red Bull Arden Team. Vi hadde hastigheten inne, men oppnådde ikke helt de resultatene vi ønsket oss, konkluderer Dennis Hauger. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: