Nissan Leaf: Åpen Leaf, men bare en - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Åpen Leaf, men bare en
Ta det helt med ro, du skal slippe å ta noe standpunkt til denne bilen. Nissan lover de skal nøye seg med ett eneste eksemplar.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det var vel ingen som så denne komme. Rett i hælene på Hondas underlige Pickup viser Nissan oss en åpen Leaf. Altså en vanlig Leaf som er kuttet slik at den verken har tak eller bakdører lenger.

Men dette må kunne karakteriseres som et ganske rått chop – vakkert er det i hvert fall ikke, og med mesteparten av hekken på plass blir det bare tøv.

Hvorfor de har gjort det kan man spørre om – men det er åpenbart en anledning som ligger under. En konferanse om «Zero-emission Society».

Nissan selv er arrangør og forteller at den samlet cirka 100 mennesker fra «lokale og statlige myndigheter, pluss representanter for selskapet».

Hvorfor de var der? Jo, også for å feire at Nissan hadde solgt sin batterielektriske nullutslipp-Leaf nummer 100.000 siden starten i 2010. Jeg ville trodd at Nissans talentfulle designavdeling kunne greid å bygge noe mer minneverdig enn denne jobben her.

Kanskje vi kan være enige om at Nissan ikke har noen heldig hånd når det dreier seg om åpent. Tenk tilbake på Murano CrossCabriolet – god idé, ikke veldig god utførelse.

Men hvis du lurer: det skjer annen Leaf-utvikling. Litt mer positiv enn denne. Sylphy Zero Emissions med Leaf-innmat hele veien, debuterte i Beijing og er Nissans elektriske Kina-spesial. Og vi venter på en Leaf crossover om et år eller no’. Vi har vel egentlig allerede sett den, som iMx konseptet.

Imens begraver vi med glede dette åpne forsøket.

Nissan hadde ikke en gang giddet å finne et skikkelig navn på den. LEAF Open Car, heter den!

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: