Stort og smått på Caravanmessen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Stort og smått på Caravanmessen
Norges Varemesse i Lillestrøm fylles til randeng med bobiler og campingvogner i alle prisklasser. Dyrest er bobilen Concorde Centurion til nesten åtte millioner kroner – rimeligst er teltvognen Camp-Let til 50.000 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Aldri før har det vært samlet så mange ulike merker innenfor bobil og campingvogn segmentet i Norge. Hele 42 ulike merker er representert med en eller flere modeller på caravanmessen som pågår i helgen.

Variasjonen har nok heller ikke vært større enn i år, med luksusbiler og rimelige campingvogner. Dyreste bobil på messen er Concorde Centurion 1165 GSI med en prislapp på 7,7 millioner kroner.

– Den er som et romskip, sier messegeneral Konrad Sel som stakk nesen inn i luksusbobilen under riggingen på messen i dag. Han har aldri sett maken til bil.

Bobilkjeden Arve Opsahl opplyser at modellen har integrert oppvaskmaskin, ikke mindre enn to flatskjermer med satellitt-TV samt kraftige lithium-batterer som sikrer 230 volt strøm under hele ferien.

Dieselmotoren har et dreiemoment på hele 2300 Newtonmeter, og 500 liters drivstofftank gir trygghet om du kjører i grisgrendte strøk der det er langt mellom tankstasjonene.

Alle som kjører stor bobil vet det er helt nødvendig å ha med sykler eller scooter når man skal bevege seg i nærområdet. Denne bilen har egen garasje med plass til en småbil for de korte utfluktene!

– Med det utstyret som er påmontert er prislappen 7.760.000 kroner, forteller Opsahl som har rekordsalg på bobil til over fem millioner på caravanmessen

Men camping handler om mye mer enn luksus og bobiler til mange millioner kroner. På Caravanmessen finner du betydelig rimeligere bobiler, budsjettvennlige campingvogner og flere smarte løsninger for den som setter det litt enklere campinglivet i fokus.

Vi som har levde en stund husker Lillebror. Camp-Let er lette tilhengere med innebygd telt som tilbyr god plass og fin komfort når det er slått opp. Disse koster fra rundt 50.000 kroner og oppover. Her kan du enkelt putte på det meste av utstyr og enkelt doble prisen.

– Bredden på innholdet er stor på messen. Det samme gjelder de besøkende, og vi er veldig fornøyd med å tilby det beste utvalget innen camping og caravan i Norge noensinne, sier Konrad Sel.

Her er alle merker du kan de på messen:

Adria, Benimar, Bürstner, Camp-Let, Carado, Carthago, Challenger, Combi-Camp, Concord, Eura Mobil, Dethleffs, Dreamer, Fendt, Frankia, Giottiline, Globecar, Globe-Traveller, Hero Camper, Hobby, Hymer, Itieno, Kabe, Knaus, Laika, La Strada, Le Voyageur, LMC, Malibu, Mobilvetta, Morelo, Niesmann+Bischoff, Pilote, Rapido, Solifer, Sunlight, SunLiving, T&B, PLA, Polar, Road Car, Weinsberg, Westfalia.

I tillegg finner du Camp-Let, Combi-Camp, Himmelblå og Mikrohus som har seng og hjul!

Fakta om Caravanmessen 2018:

  • Arrangeres for 23. gang
  • 61 utstillere
  • 36.000 kvadratmeter gulvareal utstilling
  • 18.000 besøkende i 2017

Innhold:

  • Det aller meste av modeller i det norske caravanmarkedet er utstilt
  • 2019-nyheter på plass
  • Alt du kan tenke deg av utstyr og tilbehør til campingturen
  • Oktoberfestival i tysk stil
  • Egen messecamp på Gardermoen, Sjølyst og Bogstad Camping
Åpningstider:

Torsdag 13. september:

kl. 10.00-18.00

Fredag 14. september:

kl. 10.00-18.00

Lørdag 15. september:

kl. 10.00-18.00

Søndag 16. september:

kl. 10.00-16.00

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: