Audi A1: Skodas kompakte Scala erstatter anonyme Rapid - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Skodas kompakte Scala erstatter anonyme Rapid
Rapid går ut og Scala kommer inn som Škodas nye våpen i Golf-klassen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Først viste Škoda en silhuett, og nå er det klart at silhuettens navn blir Scala, og at Škoda med denne modellen utfordrer i kompaktbilklassen der VW Golf fortsatt innehar en suveren ledelse. Scala, på norsk trapp/stige, er hos Škoda ment å symbolisere «neste steg».

– Vi er sikre på at Scala kommer til å omdefinere kompaktsegmentet for Škoda, sa Škoda-sjef Bernhard Maier i forbindelse med lanseringen av navnet.

Samtidig som Škoda løfter nivået på teknologi og sikkerhet, inneholder Scala også den tsjekkiske produsentens nye eksteriør- og interiørformspråk. Det bor med andre ord mye Vision RS i Scala, et konsept Skoda hadde med seg til Paris for få uker siden.

Nytt er også bilens fulle navn på hekken. Her følger Škoda etter Volkswagen med et skriftbilde ikke ulikt VWs.

Škoda hevder med Scala å ta et sprang fremover i teknologi, og tilby innovative funksjoner hentet fra langt dyrere biler, men sier så langt ikke noe om hva den innovative teknologien består i.

Škoda Norge forventer å ha priser klare og å kunne ta i mot bestillinger på nye Škoda Scala i løpet av første kvartal 2019.

 

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: