Veiby vant NM-runde - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Veiby vant NM-runde
På krevende vinterveier vant Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson lørdag Rally Hadeland, 18 sekunder foran Mads Østberg, som ble nummer to.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

– Så utrolig deilig med seier i dag! Det har vært en veldig krevende dag på skogen, og på de siste prøvene kjentes det som det gikk mer baklengs enn framover, men det gikk tydeligvis fort nok.

Ole Christian og Jonas lå i tet hele dagen med sin Volkswagen Polo GTI R5, og vekslet med Eyvind Brynildsen om å lede løpet. Etter seks snøfylte fartsetapper ble det seier til Ole Christian og Jonas i den andre norske NM-runden i 2019.

– Det har vært et ordentlig start-felt i dag, og hard konkurranse, så da smaker seieren ekstra godt! Bilen har fungert perfekt hele dagen, selv på de utrolig krevende forholdene som var i dag, så har det allikevel gått greit. Dette er en kjempe-boost foran Rally Sweden!

Ole Christian Veiby og Jonas Andersson starter nå forberedelsene til VM-runden i Sverige, hvor de skal kjøre i team med regjerende verdensmester i Rally-cross, Johan Kristoffersson. Begge skal konkurrere i en Volkswagen Polo GTI R5. Rally Sweden kjøres 14.-17. februar.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: