Toyota : Toyota med bilabonnement - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Toyota med bilabonnement
Nå lanserer Toyota sitt eget bilabonnement. Norge er første land som kan ta i bruk Kinto Flex.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

For en fast månedspris får man en bilholdsløsning med alle kostnader inkludert. Kundene kan enkelt bytte bil etter behov, og bilen leveres direkte hjem. All administrasjon av abonnementet gjøres på nettet eller via en app.

Kinto Flex er ifølge Toyota en smart og miljøvennlig mobilitetsløsning som er enkel å bruke og som byr på mye mer enn tradisjonelle leasing-produkter. Kundene betaler ikke innskudd, og trenger verken tenke på forsikring, service eller dekkskift.

Per Magne Hansen, daglig leder i Toyota Financial Services beskriver tjenesten slik:

– Dette er fremtidens måte å ordne sitt transport- og bilbehov på. Glem serviceintervaller, forsikring og dekkskift. Alt er inkludert.

– I tillegg gir tilbudet en helt ny fleksibilitet til brukerne. Skal du flytte, dra på hytta eller har andre ønsker utover det hverdagsbilen gir deg, har du tilgang til en flyttebil, hyttebil eller en sportsbil mot et lite tillegg. Vi har det bredeste spekteret av selvladende hybridbiler på markedet, og du kan velge blant en rekke av våre populære Toyota- og Lexus-modeller.

Dimitris Tripospitis, administrerende direktør i Toyota Norge er svært tilfreds med at Norge er første land som tar i bruk Kinto Flex.

– Norske forbrukere er langt fremme når det gjelder å ta i bruk ny teknologi og mobilitetsløsninger, og vi er trygge på at vi gjennom lanseringen av dette bilabonnementet vil nå nye kundegrupper.

Om Kinto Flex:

Det fleksible bilabonnementet Kinto Flex er både miljøvennlig og kostnadseffektivt og gir kundene blant annet disse fordelene:

  • All kundekontakt foregår digitalt
  • Bilen blir levert direkte hjem
  • Bytte av bil ettersom bilbehovet endrer seg, med kun én måneds bindingstid
  • Månedsprisen inkluderer alle kostnader knyttet til bilholdet - vedlikehold, dekkhotell og forsikring er inkludert i prisen (kun drivstoff og bompenger kommer i tillegg

Tjenesten er tilgjengelig på www.kinto.no og Kinto Flex appen som kan lastes ned fra App Store.

I Norge er mobilitetsløsningen tilrettelagt gjennom Toyota Financial Services og Toyota Norge. I en pilotfase vil det kun være kunder i Oslo som vil kunne benytte Kinto Flex og antallet biler er begrenset.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: