Alene på toppen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Alene på toppen
Lørdag fikk Anders Grøndal overrakt sitt femtende NM-gull. Dermed er han alene på toppen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Under premieutdelingen til Norges Bilsportforbund i helgen mottok drammenseren Anders Grøndal sitt NM-gull nummer 15. Dermed er han den føreren med flest NM-gull gjennom tidene uansett bilsportsgren.

NM-gullene er fordelt mellom rally og bakkeløp, men alle titlene er tatt i den største og raskeste klassen for firehjulsdrevne biler. De fire siste årene har Anders kjørt en Ford Fiesta R5 Valvoline.

I tillegg til årets NM-gull som kom i bakkeløp hentet Anders og kartleser Marius Fuglerud fra Lier NM-sølvet i rally. Duoen kan se tilbake på en meget god sesong. Det har blitt totalseire både i rally og bakkeløp og også sterk plassering internasjonalt.

Anders debuterte i rally i 2003. I 2006 kom det første NM-gullet, og siden har det vært en fantastisk seiersrekke. Grøndal står også bokført med to klasseseire i VM.

I disse dager er ikke rally det drammenseren er mest opptatt av. Sammen med kona Molly venter de sitt første barn nå i desember.

Planen er å kjempe om ny suksess i 2020, og det jobbes intenst for å få på plass nødvendig budsjett. Da blir det NM-start i Sigdalsrally i januar.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: