Politisk korrekt Lego - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Politisk korrekt Lego
Det er selvfølgelig de vokse som skal ødelegge. Hvem har hørt om unger som sutrer fordi Lego ikke har noen transpersoner i utvalget? Eller sykkelstier? Men pappa klager.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Marcel Steeman heter han åpenbart, en offentlig funksjonær i Nederland, som mekket Lego med ungene sine og fant ut at det var noen sykler blant alle de løse delene, men så fant han altså ikke noe lekested hvor ungene kunne bruke lekesyklene.

Men ikke nok med det – det virket som hele Lego-universet var blitt anti fotgjengere og anti syklister de siste årene, for da han sammenlignet med noen arkiv-eksemplarer syntes han at bilene var blitt større enn før, samtidig som gatebredden hadde økt, men fortauene var blitt smalere.

Så gikk han til Marco te Brommelstroet, han underviser i byplanlegging på universitetet i Amsterdam og twitrer som Cycle Professor.

Sammen utviklet de et forslag, Lego-gater med røde sykkelstier, som de sendte til produkt-ide avdelingen på Lego.com og som de også lanserte på professorens side, der de visstnok greide 2000 Likes på et par uker.

Lego på sin side forklarte at dette ble ganske vanskelig fordi Lego var et internasjonalt produkt og sykkelstier, slik de foreslo, ville ikke være forståelig for barn i USA eller Australia, og ikke en gang i Danmark ville ideen deres kunne brukes, for der var sykkelstripene blå og ikke røde som i Nederland.

Men disse to herrene har ikke tenkt å gi seg, for Lego blir vist ganske greie å snakke med hvis du får samlet 10.000 tilhengere på nettet. Selv om det ikke er garantert at det kommer til å skje noe da heller.

Men dit skal i hvert fall disse to. Jeg regner med at de har snakket alvorlig med barna om hva ungene burde synes.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: