Ioniq 6 i salg

Start og slutt på samme dag

I går åpnet den norske importøren for bestilling av Ioniq 6 First Edition. Etter noen timer var samtlige biler resevert for Norge revet bort.

Publisert Sist oppdatert

Forhåndssalget startet onsdag 9. november kl. 10.00, og det tok ikke lang tid før de 600 bilene som var forbeholdt norske kunder var revet bort. Den mest populære fargen var ifølge importøren utsolgt på fire minutter.

– Det er alltid veldig spennende å lansere helt nye produkter, og særlig en så banebrytende bil som Ioniq 6. Vi har jo allerede hatt kjemperespons fra publikum på blant annet Ioniq 5, som er en av Norges mest solgte biler. Med gårsdagens forhåndssalgsstart ligger dette an til å bli en ny storselger i det norske markedet, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Han legger til at de hadde langt fler potensielle kunder enn tilgjengelige biler for Ioniq 6 First Edition.

– Kunder som ikke fikk sikret seg en First Edition, men som har lagt inn en bestilling og nå er på venteliste, blir prioritert først når det ordinære salget av Ioniq 6 starter. I tillegg kan man fortsatt være heldig å få tildelt en First Edition-bil om man er nestemann på ventelisten og en annen kunde velger å trekke sin bestilling, sier Knudsen.

Til tross for at First Edition nå er utsolgt er det fortsatt mulig å legge inn en bestilling på hyundai.no, slik at man havner på ventelisten. Det ordinære salget av IONIQ 6 starter senere i november.

Powered by Labrador CMS