Oppdatering på A - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Oppdatering på A
Synes du det er en stund siden du så noen tilførsel til vårt oppslagsverk "Bilmerkenes historie"? Det er helt riktig! Men det betyr ikke at vi har latt serien ligge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Forklaringen er at siden vi begynte serien, har den utviklet seg til å bli betydelig mer detaljert enn vi opprinnelig hadde tenkt. Bilmerker som er langt uti alfabetet har med andre ord fått en mye mer gjennomgripende dekning enn de vi begynte med.

Vi har derfor gått inn på moderne begreper som "oppdatering" og "kvalitetssikring", inntil videre ved å ta for oss alle merker som begynner på A og heve dem til samme nivå som merkene lenger uti alfabetet.

Konkret betyr det at vi har lagt til en norsk historikk på de A-merkene som har blitt importert til Norge. Vi har også fulgt opp utviklingen på disse merkenes modellnavn-profiler mer detaljert og vi har lagt til en rekke nye biler av både klassiske og nye modeller. Særlig gjelder dette Alfa Romeo og Audi, og etterhvert vil vi gjøre det samme med andre merker som begynner på bokstaver tidlig i alfabetet.

Hvorfor? Målet er selvsagt å ha det beste oppslagsverket på bilmerkenes historie her til lands samlet på BilNorge. Hvorvidt vi lykkes, får leserne avgjøre. Men vi vet at "ittno' kjem tå seg sjøl", så da valgte vi altså å begynne fra bunnen av igjen....

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: