Fire små trøstehistorier - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Fire små trøstehistorier
Oppgangskonjunkturer har sine gode og dårlige effekter. Den gode er at det blir mer arbeid til alle. Den dårlige er at det blir mindre tid til overs for den arbeidende.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Så også i bilbransjen og i biljournalistikken. Det skjer mye spennende i bransjen og da blir det også mye bransjestoff å formidle for en bladsmører som undertegnede. Men ok, vi må innrømme at det går ut over lystbetonte utskeielser som bilhistoriske artikler her på BilNorge. For også slike oppgaver er tidkrevende.

Men det finnes litt lys innlagt i tunnelen for våre bilnostalgiske lesere. Disse kalles oppdateringer av eksisterende artikler.

For hvis du nå går inn på Bilmerkenes Historie vil du finne nye fakta om merkene Alfa Romeo, Audi, BMW og Buick. For samtlige går oppdateringene mest på salgsutvikling i Norge gjennom tidene. I artiklene om Audi og BMW har vi også lagt til mer av disse merkenes motorsporthistoriske bravader, og i Alfa-artikkelen har vi trukket veksler på logo-kunnskapene til Per André Kulbraaten i Klubb Alfa Romeo Norge. Resten har vi i all ubeskjedenhet greid på egen hånd.

Vi fortsetter selvsagt den alfabetiske rekkefølgen på merkehistorikk-artiklene så snart tiden tillater det.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: