The Car - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
The Car
Dette er vel opphavet til alle nyere filmer om biler som har en sjel – enten den er forbannet eller ei, og det er mange som hevder at denne 1977-filmen er inspirasjonen for Stephen Kings bok om Christine.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Jeg spurte George Barris om dette i sommer, men han husket knapt nok at det var han som hadde bygget den ca. 1970 Lincoln Mark III som var The Car. Men det gjorde han, en i stål og fem glassfiber-kopier.

Bilen startet med å kjøre ned to syklister i en av sydstatene. Deretter kjørte den gamle bilen over den samme fotgjengeren fire eller fem ganger! Og deretter er det en strålende scene hvor den forfølger hvert eneste medlem i hornmusikken og jager dem inn på en kirkegård, som The Car av en eller annen grunn nektet å bevege seg inn på.

Deretter nøytraliserer den en helt politistasjon med et par herlige destruksjonsscener før den forsvinner og mer eller mindre selvdestruerer i et hav av avansert (for den tiden) pyroteknikk, De av dere som ser ansiktet i flammene på slutten vil skjønne at det var Satan selv som var sjåfør.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: