Vil vise vei til fremtiden - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Vil vise vei til fremtiden
Når bilbransjen i perioden 7.-11. november inviterer til bilutstilling på Norges Varemesse i Lillestrøm, er det første gang siden 1991 at alle importørene står bak.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Under BIL 2007 ønsker bilbransjen å vise at de tar ansvar for miljø, teknologisk utvikling, sikkerhet og rekruttering til bransjen.

- Vi vil vise at vi står for noe mer enn bare hestekrefter og motorvolum, sier leder for hovedkomiteen, Tor I. Berge. Med det fokus som er på bilens plass i samfunnet er han sikker på at en utstilling som dette i tillegg til underholdning og show, også vil skape debatt om viktige spørsmål knyttet til bil og utvikling.

 

Inviterer til samarbeid

Bilbransjen vil samarbeide tett med miljøorganisasjonene og har som mål å demonstrere både dagens og fremtidens miljøteknologi.

Det skjer mye både med bilene teknologisk og sikkerhetsmessig og bransjen ønsker sammen å vise hvordan dette fungerer.

- Mye av den teknologien som vi ser i dagens biler utvikles av tredjepartsleverandører, og det er derfor naturlig for oss å vise frem dette sammen, sier Paul Hegna som er leder for informasjonsutvalget til utstillingen.

 

31.000 kvadratmeter

Rundt 400 biler vil få plass hos Norges Varemesse i Lillestrøm, arrangørene lover at det skal bli et variert utvalg.

- Vi har sagt at dette skal være en utstilling av nye personbiler, det betyr at varebiler og andre nyttekjøretøy ikke vil være til stede. I tillegg til dette skal vi selvsagt vise frem det som er sexy og spennende – design skal stå i høysetet, sier Berge.

Målet for utstillingen er å samle opp mot 100.000 besøkende, noe som i følge Trond Andersen hos Norges Varemesse nesten vil være umulig.

- Under bilutstillingen i 2004 var det over 78.000 innenfor dørene, det var en enorm utfordring for oss. Vi skal klare 85.000, men alt ut over dette er tett på umulig, sier Andersen.

I tillegg til de nye bilene skal det være utstillinger av konseptbiler, veteranbiler, rekvisita, organisasjoner og andre aktører.

Det er imidlertid bilimportørenes messe, og mesteparten av 31.000 kvadratmeterne blir belagt av disse.

- Vi er så godt som ferdig med fordeling av plassen, og så langt har ingen gått i strupen på hverandre, det må vi jo si er en god start, smiler Berge.

 

Bredt seminarprogram

Arrangørene av BIL 2007 ønsker å gjøre dette til hele landets bilmesse. Det gjør man blant annet ved å sette sammen et stort og rikholdig seminarprogram. På dagens pressekonferanse kunne man love internasjonale storstjerner som skal kunne sette dagsorden og ikke minst, skape blest rundt messen.

- Hele seminarprogrammet vil være klart rett etter sommeren, mens rammene rundt det store åpningsseminaret nok vil være klart før sommeren, lover Berge.

Sett allerede nå et kryss i kalenderen for dagene 7. til 11. november 2007.

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: