Cadillac : Cadillac på strøm - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Cadillac på strøm
Neste uke åpner bilutstillingen i Detroit. En av de mest spennende nyhetene der er en ny Cadillac.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selvsagt utnytter man synergier maksimalt når man tilhører den store GM-familien. Og selv luksusmerker har stadig strengere krav på seg med hensyn til utslipp.

Derfor skal også Cadillac lansere en helt ny modell basert på plattformen vi kjenner fra Chevrolet Volt og Opel Ampera. Vi snakker da om en elbil med såkalt “range extender” – eller rekkeviddeforlenger på norsk.

LES: Cadillac realiserer

Mens Chevrolet og Opel lager firesetere med noenlunde tilsvarende anvendelsesområde som en tradisjonell sedan, går Cadillac for en mer sporty løsning. Deres alternativ, som trolig får betegnelse ELR, er en 2+2 coupé med begrenset takhøyde i baksetet.

Bilen skal bygges side om side med sine søsken i Hamtramck, USA, men ifølge spekulasjoner får den både mer effekt og lengre rekkevidde. Dette får vi vite mer om når bilen avdukes offisielt i Detroit neste uke.

I mellomtiden får vi nøye oss med et ferskt bilde GM har sluppet av en kamuflert bil på test i California, samt en knippe spionbilder fra våre venner i Carparazzi.

Det blir spennende å se hvor langt produksjonsbilen har beveget seg fra den lekre Converj Concept som sto på Detroit-utstillingen for fire år siden. Vi får håpe det meste av den kule designen er opprettholdt. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: