Lexus : Design og muskler - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Design og muskler
Lexus bruker Detroit-utstillingen neste uke til å avduke RC Coupé i F-versjon. Muskelbilen får en design som står i stil med ytelsene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi møtte den nye RC coupéen på bilutstillingen i Tokyo sist høst. Der sto den utstilt som RC 350 med 3,5-liters bensinmotor og som RC 300 h med hybrid drivlinje.

Men i Detroit demonstrerer Lexus at de også har planer om å lage en muskelbil basert på nye RC. Under panseret i RC F sitter nemlig en femliters V8 med over 450 hestekrefter.

Gjennomtenkt
Ifølge Lexus er dette deres kraftigste V8 noensinne, og for å utnytte kreftene maksimalt, har de tatt grep for å perfeksjonere aerodynamikk og kjøreegenskaper.

Og selvsagt skal man friste potensielle kunder med et lekkert utseende som er krydret med detaljer i karbon, bredere hjul, store luftinntak og elegante felger med brede dekk.

Spindelvevgrillen, som har blitt et kjennemerke for Lexus de senere årene, er selvsagt på plass. Fronten har store luftinntak, og det sitter et scoop på panseret. Bak forskjermene er det ventiler som slipper ut varme fra motor og bremser.

Aktiv spoiler
På bagasjeromslokket sitter en aktiv hekkspoiler som løfter seg i hastigheter over 80 km/t og forsvinner igjen ved 40 km/t.

Interiøret er unikt i RC F. Her finner vi gode seter, ratt og pedaler i sportslig utførelse. Instrumentpanelet er dominert av det sentrale instrumentet som er digitalt og sjalter mellom ulike visninger etter hvilket av de fire kjøremodiene som er valgt.

Lexus RC F med den kraftige V8-motoren blir nok et eksklusivt syn på norske veier, men hybrid-utgaven kan bli interessant.

SE FLERE DETALJER PÅ VIDEO:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: