Mercedes-Benz E-Klasse: Lang E for Kina - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
30 bilder i galleri
Lang E for Kina
Kvelden før bilutstillingen i Beijing åpner, benytter Mercedes til å avduke en ny bil som er skreddersydd for kresne kinesere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Kinesere elsker biler som er ekstra lange, slik at de i tillegg til å kjøre selv, kan bli sjåføret rundt. Derfor lager mange produsenter lange utgaver spesielt for dette markedet.

Nå er jo ikke Kina med sine nesten 1,4 milliarder innbyggere akkurat noe nisjemarked, det er lenge siden de inntok førsteplassen som verdens største bilmarked. Selvsagt strekker man seg, bokstavelig talt, langt for å nå et slikt publikum.

I dag har Mercedes-Benz avduket sin kinesiskbygde, forlengede E-Klasse. Den måler 5.063 mm fra A til Å med en akselavstand på 3.079 mm – begge mål 140 mm lengre enn i standardutgaven.

Baksetekomfort
Nesten hele den ekstra lengden (134 mm) kommer baksetepassasjerene til gode. I tillegg kan de kose seg i luksuriøse seter med masse justeringsmuligheter, med audiovisuell underholdning av ymse slag.

Mercedes tilbyr den lange E-klassen i to designspråk, som saloon og sport saloon. Førstnevnte har den klassiske rillen med stjerna på panseret, mens sportsutgaven har en stor stjerne inkorporert i selve grillen.

Det sies ikke noe spesifikt om motorer, men vi kan vel anta at det fins et utvalg som tilfredsstiller kinesisk smak også på dette feltet.

Utstyr skal det heller ikke skorte på, listen over tilgjengelig luksus og komfort er lang. Den inneholder blant annet interiørbelysning i 64 farger slik at man kan tilpasse lyset til den atmosfæren man ønsker.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: