Lexus : Kompakt crosser fra Lexus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Kompakt crosser fra Lexus
Lexus viser UX Concept på Paris-utstillingen, et klart signal om at en kompakt crossover er på trappene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er ED2, Lexus’ designsenter på den franske rivieraen, som har ansvar for utformingen av konseptet.

Og på tross av kompakte dimensjoner er vi aldri i tvil om familietilhørigheten. Det er nok å kaste et blikk på den dominerende grillen som noen tydeligvis må like. På denne kompakte bilen ser den ut til å ville sluke alt som kommer i dens vei.

Det kan virke som Lexus har produksjonsplanene klare for en kompaktmodell i sjiktet under NX, og dette er jo en nisje som får stadig flere tilhengere etter hvert som utvalget øker.

Hvis / når Lexus realiserer denne modellen vil den rette seg mot nylig lanserte Audi Q2, og vi har jo sett at BMW tenker i tilsvarende retning med sin kompakte X2 Concept

Konseptbilen er utstyrt med show-effekter som en gjennomsiktig A-stolpe og videokameraer i stedet for utvendige speilhus. Disse kan vi være sikre på IKKE å finne igjen på produksjonsutgaven.

Innendørs finner vi det Lexus omtaler som et kinetisk sete som skal bevege seg i takt med sjåføren under ulike kjøresituasjoner. Instrumenteringen ser ut til å være hente fra en science fiction-film og består av hologrammer.

Lexus sier ikke et ord om teknikk, men det er liten tvil om at den har mye til felles med Toyota C-HR som straks er i produksjon og som kommer til Norge i løpet av våren 2017. Og vi er trygge på at den kommer med hybrid drivlinje, slik hele Lexus-familien for øvrig gjør.

De fysiske målene er 440 x 190 x 152 cm (LxBxH) over en akselavstand på 264 cm. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: