BMW : Sporty crossover - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Sporty crossover
SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle en kompakt og sporty modell. Her er den ikledd testhabitt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi møtte BMW X2 som konsept på Paris-utstillingen sist høst, og den skilte seg markant ut fra den øvrige X-serien gjennom et langt mer sportslig uttrykk.

Slik den sto i Paris så den mer ut som en litt høy coupé enn en SUV – derfor velger vi å kalle den crossover. Konseptbilen hadde ekstremt lave sideruter og nærmest skjulte sidedører bak. Det kan vi regne med endrer seg innen den går til produksjon.

Fordel av fellesskapet
Bilen skal bygges på UKL-plattformen som også benyttes for nye BMW X12-serie Active Tourer / Grand Tourer og den moderne Mini-familien. Det innebærer forhjulsdrift som standard, og firehjulsdrift som opsjon.

Motorer har jo BMW nok av, både 1,5- og 2,0-litere for bensin og diesel. De større sekserne er neppe aktuelle her.

Plug-in hybridløsningen fra 225xe kan nok enkelt flyttes over i en X2, og den er jo som skapt for den norske avgiftspolitikken.

Grunnet den sportslige fremtoningen konseptbilen hadde, er det også spekulert i at det kan komme en M Performance versjon med rundt 300 hester.

Tradisjonelt blir BMWs konseptbiler realisert innen ganske kort tid, så det er ikke urealistisk at BMW X2 kommer på markedet i løpet av inneværende år. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: