Strammere rumper - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
71 bilder i galleri
Strammere rumper
Underlig: du ser mye oftere en bil bakfra enn forfra. Likevel er det fronten designerne konsentrerer seg om. Kanskje det er i ferd med å endres?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

En av de tingene jeg likte spesielt godt med Volvos C30 var at det var overhodet ikke noen tvil om hva det var, når man så den bakfra.

Hvor mange andre biler kan man si det om? Mange av dem krever at du er så nær at du kan lese skriften på hekken før du skjønner hvilken bil det er.

Alfa Romeo har hatt et par heldige baklykter i det siste, et sett med klare runde, røde LED-ringer – de så nesten ut som BMW forfra, den gangen de (som de første?) innførte signal-type belysning i fronten, med ringene i hovedlysene sine). Og det finnes også en enda bedre Alfa-løsning, der baklyset nesten ser ut som en @.

Men de fleste bilene er ganske blasse bakfra. Noen leker seg litt med eksosrør, andre forsøker seg med en feik skliplate.

Men det er langt mellom de distinkte hekkene. De som både gir inntrykk av personlighet, og samtidig antyder hva slags bil det er.

Joda, jeg er helt klar over at antydninger av diffuser bak ikke nødvendigvis betyr mere fart enn en lav spoiler foran betyr, men den er allikevel med på å gi bilen en slags karakter.

Ta en titt på disse hekk-visjonene fra Genève og se om du ikke er enig med meg i at det ser ut som det begynner å lysne. At det faktisk ser ut som om noen begynner å også ta rumpa på alvor.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: