Vårt valg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Vårt valg
BILTEST: I månedens hovedtest stilles fire elbiler som du ikke kommer utenom å vurdere opp mot hverandre. Kraftig utbygging av ladestasjoner i byer og langs hovedveinettet i kombinasjon med bedre batterikapasitet, tok livet av rekkeviddeangsten. Ladefrykten, derimot, rir fortsatt mange som en mare.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Kia Soul er fortsatt det friske pustet den var ved lanseringen i 2014, en annerledesbil som vekker mer oppsikt enn resten av Kias mer ordinære modellprogram.

Hyundai Ioniq entret elbilarenaen i fjor med lekre linjer og bra rekkevidde. Men som familiebil blir den i trangeste laget og lang leveringstid begrenser salget.

Så var det i3, som ikke kan puttes i noen bås og så langt i år er elbilvinneren. Testteamet likte denne bilen godt fordi den med sin kjapphet, sportslighet og annerledeshet virkelig vekker kjørelysten. Men særlig praktisk er ikke i3.

Da gjenstår Golf som vinneren fordi den gjør det bra i alt unntatt når det kommer til pris. Bilen kjører godt, er mest komfortabel og mer praktisk enn de tre andre. Dessuten scorer Golf høyt på alle sosiale parametere. Det er derfor lett å føle seg vel i e-Golf.

LES VIDERE:

Innledning

Volkswagen e-Golf

Hyundai Ioniq

Kia Soul

BMW i3

Vårt valg

Testdata og poeng

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   


F-F-F-F-Facebook
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: