BMW M3: En M3 til begjær - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
En M3 til begjær
Jeg skulle ikke hatt noe imot å kjøre rundt i en BMW M3, men for enkelte er ikke det spennende nok. Da kan denne spesialutgaven være et alternativ – hvis de får tak i den.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

BMW M3 ville utvilsomt vært blant mine favorittbiler om jeg hadde hatt en million til disposisjon for bilkjøp. Krefter nok, plass nok og for øvrig egenskaper som dekker mitt daglige bilbehov.

Men for enkelte er ikke en M3 spennende nok – de vil ha noe mer ekstremt. Derfor lanserer BMW nå M3 CS som skal produseres fra våren 2018 i et begrenset opplag på cirka 1200 eksemplarer.

I våres lanserte BMW en M4 CS Coupé, og en tilsvarende oppskrift benyttes nå på M3 sedanen. I hovedsak innebærer det litt mer effekt, litt lavere vekt, litt mer utstyr og lekre detaljer.

460 hestekrefter og et dreiemoment på 600 Newtonmeter tar deg til hundre på 3,9 sekunder, mens toppfarten er elektronisk sperret ved 280 km/t.

Panser, tak og en del aerodynamiske detaljer er utført i karbonfiberforsterket plast (CFRP) – noe som medfører en vektreduksjon på 10 kg sammenlignet med en standard M3.

M3 CS har ekstra kraftige M-bremser med 4-pots calipere foran og 2-pots bak.

Hjulutrustning består av spesialfelger i 19 tommer foran og 20 tommer bak, utstyrt med Michelin Pilot Sport Cup 2 dekk (såkalte gateslicks) i dimensjon 265/35 R19 foran og 285/30 R20 bak.

Innendørs er det totonet skinn i Silverstone/Black og Alcantara som dominerer, men selv om bilen er stylet i enda mer sportslig retning er alle de praktiske egenskapene fra en ordinær M3, eller en hvilken som helst annen 3-serie, fortsatt i behold.

Du forsaker selvsagt en del på komfortfronten. Til gjengjeld får du dynamiske egenskaper i toppdivisjonen.

Bilen kan bestilles fra januar 2018 og de første bilene skal bygges i mars. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: