Peugeot : Ny Peugeot, klar for Genève - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Ny Peugeot, klar for Genève
Det er ikke sååå lenge siden jeg kranglet med Peugeot om den nye, veike løven deres. På Genève-utstillingen får vi se en ny – og større – utgave.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det var da Peugeot ved en ganske stor forestilling tidlig i 2010 viste fem SR1 konseptbilen, og fortalte at de skulle bli nr. 7 i verden innen 2015, at de også dukket opp med en ny løve

Løven har jo vært varemerket deres i 160 år – i en rekke forskjellige versjoner siden den gang.

2010-versjonen likte jeg overhodet ikke da de viste meg den første gang – jeg sammenliknet den med en veik teddybjørn – sånn som Lille Grethe i sin tid sang om. Det slappe dyret har ikke blitt bedre med årene.

Men noe må åpenbart ha sunket inn hos Peugeots ledelse også.

Nå er de fulle av selvtillit, ting går bra – riktignok endte de vel bare på 9. plass i fjor, etter Honda og Fiat/Chrysler – men 2018 med 100 % Opel kommer til å gjøre dem større – så for å demonstrere Den Nye Tiden kommer standen deres på Genève-utstillingen til å bli dominert av en svær løvefigur.

Foreløpig har de bare sluppet et dårlig svart/hvitt bilde av skulpturen, men det ser da virkelig ut som mer muskler og sterkere karaktertrekk enn det vi har sett de siste åtte årene.

Om dette vil ha noen innvirkning på den to-dimensjonale løven som forekommer på alle trykksaker og alle nettsider – og på bilene – aner jeg ikke. Peugeot har foreløpig ikke offentliggjort detaljbiler.

Men man kan jo håpe at vi snart blir kvitt det femi misfosteret som står på bakbeina og fomler med myke frontal-labber mens den forsøker å skjule et forsiktig rap.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: